Praktisch


Hier vind je wat je wil weten over de eerste afspraak, kostprijs, terugbetaling en het annuleren van een afspraak.

Eerste gesprek

De intake is hoofdzakelijk een kennismaking voor beide partijen. Hier neem ik uitgebreid de tijd om naar jouw verhaal te luisteren en een algemeen beeld van jouw achtergrond, leefwereld en hulpvraag te vormen. Dit gesprek biedt ook ruimte om vragen te stellen en aan te voelen of jij verder wil samenwerken. Je moet een goed gevoel hebben bij mijn werkwijze, bij mij als persoon. Het eerste kennismakingsgesprek is volkomen vrijblijvend. Een afspraak maak je via mail,telefoon of Facebook chat.

Kostprijs

Een gesprek duurt ongeveer 60 minuten en kost 50 euro. Je kan ter plaatste betalen met cash of via de bancontact app (via Qrcode).

Annulatievoorwaarden

Een afspraak kan tot 24u op voorhand worden geannuleerd. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail. Indien er laattijdig of niet wordt verwittigd zal het volledige bedrag van een sessie worden aangerekend bij het volgend gesprek.

Terugbetalingen

Gesprekken bij een erkend psycholoog worden door enkele mutualiteiten deels terugbetaald. Een aanvullende gezondheidsverzekering biedt eventueel een extra tussenkomst. De meeste mutualiteiten leggen voorwaarden op om in aanmerking te komen voor terugbetaling (vb. verwijzing door huisarts). Het is aangeraden om dit vooraf na te gaan.