REMEMBER: EEN MODERN VERBINDINGSSYMBOOLZelfgemaakte pins/patches met een warme herinnering. Dat is het resultaat van de herwerking van het idee van de rouwknoop van mijn grootvader! Ik borduur op vilt, maar anything is possible. Heb je er graag een voorwerpje, een knoop van een kledingstuk van een dierbare, enz. in verwerkt, het is allemaal mogelijk.

Met remember hoop ik dat mensen ruimte krijgen om hun verlies, maar tegelijkertijd de herinnering aan een plek, een dierbare, ... te uiten.
Een verbindingssymbool dat ze dicht bij hunzelf, hun hart kunnen dragen.
Iets wat troost biedt, iets waarover verteld mag worden, iets wat zichtbaar wordt voor anderen.
Een pin met een verhaal.

Stuur me een mailtje als je een gepersonaliseerde broche wilt laten maken.

Achtergrondinfo

Remember - Herinner: iets of iemand herdenken/gedenken door herinneringen op te halen. Door te her'inneren' ga je opnieuw en opnieuw indrukken, info of gevoelens die we ooit eerder hadden, laten heropleven. Wat in het verleden ligt, brengen we even terug onder de aandacht in het heden.

Hart: de liefde voor een persoon, een plek, een gebeurtenis. Het hart dat toch een deel breekt bij een verlieservaring, maar tegelijkertijd ook de 'plek' die symbool staat voor het bijhouden en koesteren van dingen die ons dierbaar zijn.

Ember: Ember betekent 'smeulend vuur', een vuurtje dat brandt, dat een warm gevoel afgeeft. De herinneringen zijn blijvend, geven ons een warm gevoel, smeulen in ons verder en kunnen anderen ook 'aansteken'.

Nice to know: Ember is ook de naam van ons zoontje:), ons grootste geschenk, ons lief en leed. Ember, dat naast 'vuur' ook 'man/mens' betekent, is onze herinnering aan de grootste strijd als vrouw, aan onze kracht, aan hoop, aan ons innerlijk vuur.

Voorbeelden

Ander troostgoed op maat

Vorige