• Beleaf

    VERBINDEN MET JOUW INNERLIJKE KRACHT VIA CREATIVITEIT EN DE NATUUR

Welkom bij Beleaf


Therapiepraktijk Beleaf is een warme troostende plek voor kinderen, jongeren en hun gezin (6-25jaar) die zich niet goed in hun vel voelen na (breed) verlies zoals overlijden, ziekte, verhuis, pesterijen, verlies van verbinding met het gezin en anderen, enz.

Soms voel je je machteloos als je ziet dat jouw kind niet zichzelf is. Je heb al vanalles geprobeerd, maar er is geen (duurzame) verbetering. Je wilt dat jouw kind straalt, leert, speelt, fijne contacten heeft met leeftijdsgenoten, enz. Iedere ouder wilt dat zijn/haar kind ten volle zichzelf kan zijn en vol vertrouwen kan opgroeien en genieten van het leven. Ook met moeilijke gebeurtenissen die op ons pad komen.

Met hart en ziel zet ik mijn professionaliteit en persoonlijke ervaring in om jouw kind, jou als ouder, en jullie als gezin te laten verbinden met jullie eigen innerlijke kracht. Samen bouwen we aan meer rust en gezinsgeluk.

Voel je dat ik even mag meestappen?

Weet dat je het niet alleen hoeft te doen.


Aanbod

Therapie

Therapie

Begeleiding van kinderen, jongeren en gezinnen via creatieve werkvormen, symbolen en rituelen. Expertise: rouw en (breed) verlies bij kinderen en jongeren.

Ervaringsdagen

Ervaringsdagen

Workshops voor kinderen en jongeren in kleine groep rond thema rouw, verlies, veerkracht en jezelf zijn.

Workshops voor ouders en professionals

Workshops voor ouders en professionals

Vormingen voor scholen en organisaties over rouw en verlies en verbindend communiceren met kinderen en jongeren.

Troostkaarten

Troostkaarten

Troostkaartjes (op maat) met origineel ontwerp, duurzaam drukwerk en een hoopvolle (kleurrijke) boodschap.