• Therapie

    Wanneer je even nood hebt aan ondersteuning

Ik stap graag even mee


In mijn therapieruimte krijgen kinderen en jongeren de ruimte om hun binnenwereld (creatieve, symbolische) taal te geven en te zoeken naar wie ze zijn, zonder masker(s). Om de pijn in de ogen te kijken en te integreren in hun leven. Om opnieuw met zachtheid naar zichzelf en hun omgeving te kijken.

Zodat kinderen en jongeren ten volle zichzelf kunnen zijn en met vertrouwen kunnen opgroeien en genieten van wat het leven te bieden heeft. Zodat jij als ouder met een gerust gevoel de toekomst tegemoet gaat.


Verbinding met jouw unieke IK

Als kinder- en jongerenpsycholoog, gespecialiseerd in rouw en breed verlies en veerkrachtontwikkeling leg ik me toe op individuele therapie van kinderen en jongeren door het kind in contact te brengen met zijn gevoel, zodat het kind zich opnieuw goed in zijn vel voelt en in zijn kracht kan staan. Ik begeleid kinderen om zaken uit het verleden te aanvaarden en te verwerken. Op die manier leren ze ook weerbaarheid op te bouwen om moeilijkheden in de toekomst aan te kijken en te verwerken.


Verbinding als gezin

Daarnaast doe ik (binnen trajecten) gezinscirkels en -rituelen om gezinsleden van hart tot hart in verbinding te laten gaan via cirkelwerk en rituelen. Vanuit oprechte aandacht voor elkaar worden gevoelens en gedachten gedeeld, het ongesprokene krijgt ruimte, vergiffenis wordt gevraagd, spijt wordt geuit, liefde naar elkaar wordt uitgesproken, ... Een krachtig instrument om opnieuw met een zachte blik naar elkaar te kijken, elkaar beter te begrijpen en intenties te plaatsen voor meer gezinsgeluk en verbinding.

Mag ik met jou mee op pad?

Meer info over mijn werkwijze

Voor wie?

Voor wie?

Individuele therapie voor kinderen, jongeren (6-25 jaar) en ouders

Bouwstenen van therapie

Bouwstenen van therapie

Hoe ik therapie vormgeef en wat deze therapie anders maakt dan andere psychologen/therapeuten

Gezinscirkels- en rituelen

Gezinscirkels- en rituelen

Verbinden van hart tot hart met elkaar

Praktische info

Praktische info

Vragen over werkwijze, prijs & locatie