• I Am

    Inner Authentic Movements

Groeidag voor 16-18 jarigen


Ga je mee op ontdekking naar wie jij écht bent? 

Helemaal jezelf zijn, durven voelen en praten over wat er écht in je omgaat, écht in verbinding gaan met leeftijdsgenoten zonder afleiding van social media en daarmee gepaarde verwachtingen en (lichaams)idealen. Even zijn met alles wat je bent, met alles wat (in) jou beweegt. Tijd nemen om te vertragen terwijl de wereld verder raast. Tot rust komen op een mooie plek. 


We wensen jullie dit met heel ons hart toe. Omdat we zelf hebben ervaren dat de zoektocht naar wie je bent niet vanzelfsprekend is, organiseren wij een groeidag waarin je jezelf mag herontdekken. Samen met een kleine groep gaan we op zoek naar: Wie ben ik? Wat vind ik belangrijk? Wat draag ik? Wat laat ik los? Er is ruimte om jouw authentieke innerlijke zoektocht eigen (creatieve) taal te geven en te delen met anderen. Ademhaling en mindfulness, verbindende rituelen (jongerencirkel), beweging en creatieve expressievormen vormen de basiselementen van deze dag.


Jezelf goed kennen heeft een grote positieve invloed op jouw mentaal welzijn en zelfvertrouwen. Met deze dag bouwen we mee aan een veerkrachtige generatie jongeren en jongvolwassenen, die weet dat veerkrachtig zijn betekent dat je kwetsbaar mag zijn, jezelf goed kent, daar trouw aan blijft, en dat in oprecht contact met anderen.

Praktisch

(welkom vanaf 9u30) 

10u tot 16u

Locatie: yurt - André Dumontlaan 20, 3665 As

Max. 8 deelnemers per dag. 

De dag wordt begeleid door Merel Milissen (theaterdocente en mindfulnesscoach) en Ilse Luyten (kinder-en jongerenpsychologe).

Kostprijs

125 euro (tot 31 maart 2023 kan je inschrijven voor 82,5 euro, als je een leeftijdsgenoot meebrengt)

Deze prijs omvat professionele omkadering, materiaal, homemade soep met brood, versnaperingen, drinken.

Inschrijven kan via volgende link: 

7 april

Inschrijven is pas definitief wanneer we het bedrag binnen 3 dagen na inschrijving hebben ontvangen op het rekeningnummer BE92 731047884023 met vermelding van de naam  en voornaam van de deelnemer. Als je inschrijft met de korting, noteer dan ook de naam van de persoon waarmee je inschrijft.

Hopelijk zien we jullie daar! 

Groeten, 

Merel & Ilse